CHAUFFEURSDIENSTEN

Chauffeursdiensten

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met onze chauffeursdiensten! Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een chauffeur voor u klaar staat.

De voordelen van chauffeursdiensten?

  • Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.
  • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • Het grootste voordeel van een chauffeur is dat u doorwerkt terwijl u reist.
  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
Chauffeursdiensten

Mogelijke opties voor een chauffeur

STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,50 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Lees meer

PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur Representatief en comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur op afroep voor € 24,70 per uur excl. BTW.

Lees meer

DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Uw eigen directiechauffeur voldoet aan ieder eisenpakket. Bovendien beschikken ze over de nodige papieren. Het normale tarief voor een directiechauffeur op afroep is € 36,30 per uur excl. BTW.

Lees meer

 

Uw keuze voor chauffeursdiensten van Car Class

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten? U kunt een gratis offerte aanvragen voor alle chauffeursdiensten door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

Car Class Chauffeursdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN