Studentchauffeur

Studentchauffeur op afroep

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur voor u klaar staat.

Voordelen van een studentchauffeur

 • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
 • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
 • Tijdens de reis van of naar kunt u ongestoord doorwerken.
 • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
  Studentchauffeur

  Onze tarieven voor een studentchauffeur

  Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Hierbij kunt u eventueel een aanvullende verzekering bij ons afsluiten voor € 0,50 per uur extra.

  Vandaag nog een studentchauffeur nodig?

  Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een studentchauffeur in de regio per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit ? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN