Directiechauffeur

Uw eigen directiechauffeur

Staat u elke dag op weg van uw huis naar uw werk in de file? Een gediplomeerde directiechauffeur ontfermt zich over het stuur, zodat u comfortabel achterin uw eigen auto kan doorwerken. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

 • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.
 • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
 • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
 • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
  Directiechauffeur

  Stappenplan aanvraag directiechauffeur

  =

  Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

  Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

  =

  Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

  Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

  R

  Stap 3: Feedback en evaluatie.

  Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

  Vandaag nog een directiechauffeur nodig?

  Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 36,30,00 per uur excl. BTW. Hierbij kunt u eventueel een aanvullende verzekering bij ons afsluiten voor 0,50 per uur extra.

  U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een studentchauffeur door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

  OFFERTE AANVRAGEN