PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur op afroep

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? Dan is het voor u zeer aantrekkelijk om gebruik te maken een privechauffeur! Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in heel Nederland en is door heel Europa inzetbaar. Lees hieronder de andere voordelen van een chauffeur.

Enkele voordelen van uw eigen privechauffer

 • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen
 • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
 • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar uw afspraken brengt.
 • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
  Privechauffeur

  Ons voordelige tarief voor een privechauffeur

  Een privechauffeur beschikt in bijna alle gevallen over een OV-kaart en er worden dan geen reiskosten in rekening gebracht bij doordeweekse ritten. Dit scheelt u enorm in de kosten! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 22,45 per uur excl. BTW. Hierbij kunt u eventueel een aanvullende verzekering bij ons afsluiten voor € 0,50 per uur extra.

  Direct een privechauffeur in boeken

  Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in Nederland per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Als u benieuwd bent naar de kosten van een privechauffeur voor een specifieke rit kunt u een gratis online een offerte aanvragen. Vult u het formulier op deze website in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op basis van uw gegevens.

  OFFERTE AANVRAGEN