Verzekering

Vanaf heden biedt Car Class Chauffeursdiensten de mogelijkheid voor al haar klanten om een aanvullende verzekering af te sluiten voor iedere rit. Onze chauffeurs rijden uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, echter door de toenemende drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Onze aanvullende autoverzekering biedt de volgende dekking* bij ongevallen:

  • U bent verzekerd tegen cascoschades tot maximaal € 12.500,-, los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in Nederland
  • Een eventuele terugval in uw no-claim korting wordt vergoed tot maximaal drie jaar.
  • Uw persoonlijke eigendommen zijn gedurende de rit verzekerd tegen diefstal en beschadiging.
  • U geeft per rit zelf aan of u gebruik wilt maken van deze service!

Tarief verzekering

De kosten van deze aanvullende verzekering zijn € 0,50 per uur (excl. BTW) extra.

Voorwaarden

De opdrachtgever van een rit is te allen tijde verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA-verzekering, conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) gestelde eisen. De opdrachtgever is verplicht deze verzekering tijdens de hele duur van de overeenkomst in stand te houden. Dit is van toepassing op alle ritten die door Car Class Chauffeursdiensten worden uitgevoerd.

*Aan de teksten op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor informatie over onze aanvullende autoverzekering kunt u altijd contact opnemen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333).